When you told me you didn't need me anymore, well you know I nearly broke down and cried. When you told me you didn't need me anymore - well you know I nearly broke down and died.


Kommentarer
Postat av: EVELINA - art & photos

sv; tack :D:D

2012-03-11 @ 15:28:42
URL: http://evelinaahli.blogg.se/
Postat av: Amanda

Åh, den låten är så bra! Lade faktiskt in den på min blogg också för ett tag sedan. Hehe. Det var en gatumusikant som stod och sjöng den och jag hörde på mils avstånd att det var den och typ skyndade mig dit för att kolla. Haha. Han var riktigt bra också dessutom :)Gillar den nya headern också förresten! :D

2012-03-11 @ 16:06:53
URL: http://maandel.blogg.se/
Postat av: Amanda

Sv: Sv: Jaa, jag har också reagerat på det där med Paul vs John och jag tycker det är så sjukt irriterande. Bråka om vem som var bäst liksom. Jag menar.. ingen av dem är perfekt. Båda gjorde dumma/tvivelaktiga saker. Och båda gjorde fantastiska saker. Den ena är inte bättre än den andra. Varför hålla på och jämföra? Blir så trött :POch jag är precis likadan som dig där! Om någon frågar vad jag lyssnar på för musik så svarar jag inte med ett band/ en artist längre. Jag säger 60-70talsmusik. Sen om de vill veta mer specifikt säger jag. Men annars inte. För så fort man börjar gå in på exakt VILKA band så kommer diskussionen upp om hur olika de är och att man inte "kan" blanda olika genrer sådär. Och jag orkar inte hålla på sådär varenda gång. Haha.Aja, skönt att hitta någon som har samma åsikter som en själv i alla fall :) Som sagt, it's rare.

2012-03-11 @ 16:22:31
URL: http://maandel.blogg.se/
Postat av: Isabella

Åh tack vad glad jag blir! Kan inte riktigt hålla med dock haha :)

2012-03-11 @ 18:44:58
URL: http://isabellatorle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0