Det är inte mitt fel!


En bild som representerar mina känslor för blogg.se: trötthet.

Jag ber om ursäkt för min superdåliga uppdatering, men det är blogg.se som krånglar och förbehåller sig rätten att inte posta de inläggen jag publicerar. Blir så less.


Kommentarer
Postat av: Bea

Sv: Oj, hehe, jag kan bli väldigt arg även i The Sims. Kanske inte till den grad att jag sitter och skriker och svär, men det har definitivt förekommit upprört muttrande. Har du skapat hela bandet?! :D Haha, åh John och George tillsammans. :')Det gör absolut ingenting. Jag kan vara seg på att svara, utan att ens ha en giltig anledning. ^^ Usch, blogg.se började krångla för mig också, så det var därför jag bytte till blogspot.com.Så otroligt svårt. Tack och lov för UGA i alla fall, även om det inte är idealiskt.Haha, det är typ i rappen som jag får glänsa! Äsch, jag kan inte heller sjunga särskilt bra, men bara man vet hur man ska sjunga så kan man vinna i Singstar ändå. Det är det jag gillar med det, för annars hade jag inte skrapat ihop många poäng.Nä, men tack! Jag är så van att folk klassar min musiksmak som dålig, så att någon i alla fall tycker om en del av den är grymt uppskattat. :) De som inte gillar Hüsker Dü förstår inte vad de missar, och jag tycker enbart synd om dem! ;)

2012-04-03 @ 01:08:32
URL: http://beatricelundahl.blogspot.com
Postat av: Amanda

Sv: Hehe, okay. Jaa, gud det hade jag verkligen. Lätt ett minne för livet, detta! :) <3Och jag kan inte annat än att hålla med dig. Hela grejen är bara så himla löjlig och det känns mest som ett dåligt skämt. Och det är synd att det finns folk som tror att det är på riktigt (även om det faktiskt är lite underhållande att se hur de resonerar i bland). Man får hoppas de kommer till insikt en vacker dag :P Eller inte.Hahah, och ja det blev ett rätt epic fail på datumet där ja. Om man ska göra en sån här grej och lägga ner tid och energi på försöka övertyga folk om något så kan man väl åtminstone göra lite research först liksom. Kan man ju tycka..

2012-04-04 @ 18:02:41
URL: http://maandel.blogg.se/
Postat av: EVELINA - art & photos

sv; haha jo, blir alltid detX D När man vaknar på morgonen har man en massa planer på vad man ska göra. Men sen blir det aldrig gjort xD Då sitter man istället framför datorn hela dagen och degar :P

2012-04-04 @ 18:10:13
URL: http://evelinaahli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0